Socratisch café online: leven met onzekerheid

Geplaatst op

In veel praatprogramma’s wordt om duidelijkheid gevraagd. Duidelijkheid over het beleid, de wetenschap erachter, de regels, en ook over de eigen verantwoordelijkheid. Maar zelfs de wetenschap kan die duidelijkheid niet altijd geven.
“We kunnen maar beter met onzekerheid leren leven”, horen we dan van de andere kant van de tafel in het praatprogramma.
Is dat een open deur, omdat alle leven onzeker is?
Hoe doe je dat dan, omgaan met onzekerheid? Hoe leer je dat?
Konden we het eerder wel en zijn we het misschien verleerd?

Dit digitale Café is een samenwerking tussen Socratisch Café Utrecht en Socratisch Café Eindhoven. Het online socratisch gesprek vindt via ZOOM plaats op 18 november van 19.15- 21.45 uur.
We starten met de gehele groep, om 19.15 uur, vervolgens gaan we in kleine groepen onder leiding van een gespreksleider uiteen om aan het einde gezamenlijk te eindigen. Het gesprek zelf duurt twee uur, van 19.30 tot 21.30. Tijdens het gezamenlijke einde hebben we nog de mogelijkheid voor een ieder om de essentie van het gesprek met de anderen te delen.

In elke groep is plaats voor 4 deelnemers. We werken met vijf gespreksleiders, dat betekent dat er ruimte is voor 20 deelnemers. We werken op volgorde van inschrijving dus laat zo snel als mogelijk weten of je deelneemt, dit kan tot 12 november via mailadres: maypenders@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s