Socratisch Café Utrecht: Vertrouwen

Geplaatst op Geupdate op

LIFE Socratisch Café Utrecht 17 juni

Veel dingen veranderen in Corona-tijd, In dit Socratisch Café willen we onderzoeken hoe dat is rond het begrip vertrouwen. Krijgt vertrouwen een andere lading nu?
Wat doet het virus, de overheidsmaatregelen, jouw buren, het gedrag van mensen op straat, de handhavers, de maatregelen op je werk , maar ook alle financiële escapades van de diverse overheden met jouw / mijn vertrouwen.
Heeft ieder echt het beste met mij voor? Neemt ieder de eigen verantwoordelijkheid? Zijn al die maatregelen wel nodig of wordt omwille van de handhaafbaarheid ieder maar in een gelijke mal geperst?
Wat is mijn eigen verantwoordelijkheid en waar baseer ik dan mijn handelen op? En als we het allemaal niet zo precies weten, kun je in onzekerheid toch vertrouwen?
Zo maar een greep uit de vele vragen die in de Corona-tijd een mogelijk een nieuwe dimensie krijgen. Interessant om elkaar te onderzoeken hoe je hierin te bewegen.
17 juni is het laatste socratisch café van dit seizoen (juli en augustus zijn we er niet) We gaan deze laatste keer gelukkig weer life bij Maliebaan 45.

We hebben “de maatregelen” toegepast dus als je dat vertrouwt ben je welkom.

Van te voren graag aanmelden via joopkools@gmail.com

17 juni 2020
Maliebaan 45, Utrecht
Start 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Kosten : 10 euro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s